Politikerne får opplæring i å lyve!

De aller fleste politiske partier sender sine representanter på "kommunikasjonskurs", for å lære dem hvordan de skal skal opptre ovenfor velgerne på.  Det bugner av "rådgivningsselskaper" som viser politikerne hvordan de skal unngå temaer, fordreie fakta og maskere mindre bra sider med egen politikk.  Og dette skal vi - befolkningen - stå ovenfor når vi skal gjøre vår velgerplikt.  Det er disse politikerne vi har å velge mellom - dessverre!  Har vi tillit til politikere som søker metoder for å slippe å være ærlige?  Jeg har ikke.  Politikerforakten er skyhøy, tiltro til politikere er rekordlav.  Vi gidder snart ikke gå til valgurnene, fordi vi uansett hvem som kommer til makta - så får vi aldri sannheten fortalt!

Se på opperettelandet Italia, som har hatt operettefiguren Berlusconi ved makta - to ganger.  Det er ikke fordi de ikke vet hva slags fysak han er, men fordi de vet at hele det politiske systemet er gjennomsyret av falskhet, fordreielser av fakta og usannheter.

Vi vil ha italienske forhold i Norge?  Vi vil ha politiske broilere, som har gått på lygekurs (kommunikasjonskurs hos rådgivningsselskaper)?  Ikke jeg! 

Partiene skjønner åpenbart ikke at de undergraver egen troverdighet og skaper enda mer politikerforakt, ved å delta på slike kurs.

 

6 kommentarer

tombola

15.03.2013 kl.18:11

Jeg er uenig med overskriften, politikere er løgnere fra fødsel. Men ellers er jeg mer eller mindre i unison enighet. God helg!

Trygve

15.03.2013 kl.20:27

Hehehe, ok.

eljos

16.03.2013 kl.09:08

Ja dette forundrer meg ikke det aller minste. Men kan det nytte å skifte farge på regjeringa? De går vel på de samme kursene hele bunten.......

Trygve

16.03.2013 kl.12:52

De går på samme kursene alle, ja. Fra Frp til SV. Så ikke ha illusjoner om noen politikere. De vil aldri bli ærlige, sannferdige og oppriktige.

Beate

17.03.2013 kl.18:15

Hallo! Vi holder på med en meningsmåling om hva bloggere føler om toppblogger. Alle som svarer på undersøkelsen vil få en kompensasjon; nemlig en gratis kinobillett! Registrer deg nå!

Julianne - *** KONKURRANSE ***

21.03.2013 kl.21:11

Hallo! Vil du være med i konkurransen vår? Premien er en ferietur for to personer til Amsterdam!

Skriv en ny kommentar

trygvesaa

trygvesaa

62, Fauske

Moden mann med meninger og refleksjoner. Politisk parti-uavhengig, m/innkoblet bullshit-detektor mot partipolitikken. ********************************************************************* Motto: "Om tusen mennesker har samme mening, betyr det ikke at denne meningen er tusen ganger bedre"

Kategorier

Arkiv

hits