Forfølgende reklame!

Du snakker om!  Jeg blir forfulgt!   Her i fjor dumpet det ned en fet konvolutt i postkassen.  I konvolutten ble jeg hjertelig ønsket velkommen i laget - av bladet "Vi over 60"!  Det var altså snappet opp at jeg hadde passert en årsgrense, og forfølgelsen var i gang.  Fremdeles får jeg reklame fra dette bladet, som minner meg på alt fra ny type hofteproteser til giktsalve og krem for leverflekker.  Det er nesten så jeg blir deprimert.  I dette bladet står det ikke en eneste positiv ting om oss over 60.  Bare elendighet, sykdom, arv og gikt.

Og det er mange som har siktet seg inn på meg.  Fra en landsdekkende tannlegegruppe fikk jeg en lovnad på 20% på alle nyinnskrudde tenner og halvproteser.  Nei, så snilt!  Det er så rørende å oppleve slik omtanke.  Men siden jeg har alle tennene får jeg krype til korset og felle noen, slik at de blir fornøyde.  Joda, og det var ikke ferdig med dette!  Neida.  Nå blir jeg av og til minnet på at liket mitt kan doneres til forskning, når jeg er død, men ikke begravet.  Og i tillegg kan noen ennå brukbare deler gjenbrukes i andre, visstnok.  Å tenke på at min noe utgådde hoftekul eller spinaltapp skal vandre i annet kjøtt er ikke akkurat oppløftende.  Og fra forsikringshold blir jeg minnet på at jeg må ha mine ting i orden, slik at arvingene får det de skal ha.  Nå kan jeg visstnok tegne en eldrepolise som sørger for at jeg kommer i jorda på staselig vis og uten utgifter for de etterlatte. 

Alle vil meg så vel!  Det er ikke måte på hvor verdifull jeg fortsatt er.  Men saken er den at jeg er ikke giktisk, tannløs, leverflekket, åndsforlatt eller direkte død ennå!  Jeg har riktignok noen tusen miles på spedometeret, og har noe slitasje og rådebank fra levd liv. Men jeg nekter å gi meg over til alle disse som vil ha en del av meg - over 60!  Vik fra meg, reklameforfølgere!  Jeg har ingen planer om å tippe over med det første!

SISTE:  På reklameplassen til høyre for dette innlegget er det forfølgende reklame, også der!  Der annonseres det "Trenger du tappekateter?  Prøv kateteret som sikrer ren katerisering"!  Hva gir dere meg?!  Nå skal jeg åpenbart smigres til å tømme meg selv via kateter, åpenbart for å "få inn en god vane"!  Uuuææææhhhh, jeg blir gal!

8 kommentarer

Madikken

12.04.2012 kl.15:44

Heihei -supert innlegg

fortsatt god dag til deg,,alder er tross alt bare et tall

nyt dagen og kos deg

Trygve

12.04.2012 kl.17:06

Takk, takk. :)

Ragnar

13.04.2012 kl.14:34

Mange gode innspill der Trygve... Viktig med folk med litt kritisk sans:)

15.04.2012 kl.15:43

Bra skrevet. Dette burde vært satt inn som leserinnlegg i en avis! ....og "de som vil oss vèl", tror de vi er stokk dumme, som ikke ser at de vil melke oss for penger mens vi enda lever?

marianneikelia

15.04.2012 kl.18:44

Leste mange av postene dine, du skriver bra! Morsomt, tankevekkende og inspirerende, takk:)

trygvesaa

15.04.2012 kl.21:43

Takk, takk... :)

liveterno

15.04.2012 kl.22:42

Hehe ;o) morsomt, og helt sikkert temmelig frustrerende!! ;o)

trygvesaa

16.04.2012 kl.16:44

liveterno; bare vent til du blir 61, så skal du se...hehe

Skriv en ny kommentar

trygvesaa

trygvesaa

61, Fauske

Moden mann med meninger og refleksjoner. Politisk parti-uavhengig, m/innkoblet bullshit-detektor mot partipolitikken. ********************************************************************* Motto: "Om tusen mennesker har samme mening, betyr det ikke at denne meningen er tusen ganger bedre"

Kategorier

Arkiv

hits