"Goddag, det er Sannfakta som ringer"

"Vi vil gjerne stille deg noen spørsmål.  Dine meninger er viktige.  Får vi 10 minutter av din tid?"   Å, i helv....  Når det er 4. gangen på ei uke at et meningsmålingsbyrå ringer og vil vite hva jeg mener om gul ost, Avisa Nynytt, Frukt i beger og pigmentfjerningssalve, da er grensen nådd!.  De spør om det meste, disse masekråkene...  Og de tar heller ikke nei for et svar.  "Ja, men om du ikke sier hva du mener får du heller ikke innflytelse".  Neivel?!  Vil jeg influere på hvordan Grønn Rumpesalve skal se ut i fremtiden?  Eller på hva slags blader kioskene skal ha i hyllene?  NEI!  Jeg vil ikke synse og mene noe bestandig.  Jeg vil bare ha fred fra innpåslitne masekråker!  Og - jeg vil aldeles ikke bli oppringt av datamaskiner, som ikke sier noe på et minutt, for så å ringe opp når jeg legger på, og fortsetter med å ikke si noe.  Ikke puster de heller, disse oppringende datamaskinene.  Det er helt stille i luren, null lyd.

Hva skal man gjøre for å bli kvitt meningsmålerne?  Man kan ikke reservere seg mot meningsmåling, bare telefonsalg.  Tips mottas med takk.  På forhånd takk.  Meningsmålere:  Ikke ring meg, jeg har ingen meninger om noe for tiden.  Helt sant! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trygvesaa

trygvesaa

61, Fauske

Moden mann med meninger og refleksjoner. Politisk parti-uavhengig, m/innkoblet bullshit-detektor mot partipolitikken. ******************************* Motto: "Om tusen mennesker har samme mening, betyr det ikke at denne meningen er tusen ganger bedre"

Kategorier

Arkiv

hits