"Hvor kommer alle idiotene fra...?!"

Jeg var en for en tid tilbake deltakende på noen nå nedlangte debattsider på nettet.  Der var det en noe spesiell og meget sint herremann som sveivet ut rasende innlegg i stort tempo.  Mannen var åpenbart så sint på et eller annet at adrenalinet fikk han til å hakke tastaturet til nesten sammenbrudd.  Hans yndlingsavslutning var "hvor kommer alle idiotene fra....!!?!"  Her siktet han til meningsmotstandere og de som ikke var enige i hans verdenssyn og politiske fargepalett.

Ja, slik kan det være - verden fortoner seg merkelig for mange, ettersom vi alle har vår egen oppfatning av hvordan ting er, skal være, og bør bli.  Det er nærmest umulig å finne to mennesker som er enige i alt.  Selv ikke tvillinger er vel enige i absolutt alt?  Og så har vi kjønnsforskjellene som også avstedkommer forskjellige tanker.  Nei, det er komplekst, det hele.

Bør man så kalle folk idioter, hvis de ikke deler meningene?  Det kan det også være delte meninger om.  Også det.  En persons idiot kan være en annes geni.  Og ifølge noen er det lite som skiller geni og idiot.  Og det er en utbredt oppfatning om at de med høy IQ har lav EQ.  Men det er på ingen måte bevist.

Og rundt og rundt snurrer kloden....

 

2 kommentarer

aksjerragnarfoss

26.mar.2012 kl.20:35

Flott innlegg det der:) Mest om børs og finans min blogg da..

Du må jo ha gjort en kule på flyselskapet Norwegian:D

Fin blogg du har, skal se innom flere ganger...

trygvesaa

27.mar.2012 kl.13:57

Ja Norwegian var god investering...

Skriv en ny kommentar

trygvesaa

trygvesaa

61, Fauske

Moden mann med meninger og refleksjoner. Politisk parti-uavhengig, m/innkoblet bullshit-detektor mot partipolitikken. ******************************* Motto: "Om tusen mennesker har samme mening, betyr det ikke at denne meningen er tusen ganger bedre"

Kategorier

Arkiv

hits