Bør Stortinget få nytt innhold?

Man kan saktens spørre.  Det er siste årene dukket opp såpass mange "spesielle" forhold rundt de politiske partiene på Stortinget, at vi må spørre om vi er tjente med å ha politikere det hefter så mye ved?  Og hjelper det på en fra før svak tillit mellom folk og politikere at det til stadighet kommer fram grums om politikere og deres adferd?  Kanskje hadde det hjulpet hvis vi hadde fornyet alt menneskelig innhold i stortingssalen?

De fleste spør seg - "er dette bare toppen av isfjellet?".  Og man kan med god grunn stille spørsmålet.  Mitt tips er at vi nok får de mer av slike ting fremover.  Og det uten særlig gravende og avslørende journalistikk i tabloidene.  Media er jo blitt en parodi av seg selv, men det er en annen diskusjon...

Vil Norge få et mer grumsete og mer korrupt politisk miljø i årene framover?  Det er et spørsmål mange antakelig stiller seg...  Eva Joly - kom hjem.  Norge trenger deg - igjen.

Én kommentar

Lollo

29.feb.2012 kl.14:06

Denne mannens meninger liker jeg!

Skriv en ny kommentar

trygvesaa

trygvesaa

61, Fauske

Moden mann med meninger og refleksjoner. Politisk parti-uavhengig, m/innkoblet bullshit-detektor mot partipolitikken. ******************************* Motto: "Om tusen mennesker har samme mening, betyr det ikke at denne meningen er tusen ganger bedre"

Kategorier

Arkiv

hits